Het rimpeleffect… Gooi dat eerste steentje!

Geïnspireerd door een heerlijke middag samenwerken met Suzanne van MAMASUUZ realiseerde ik me opnieuw hoe het volgen van je gevoel tot waanzinnig mooie dingen kan leiden.

Een tijdje geleden schreef ik al op Instagram over mijn miskraam. Ik deelde deze ervaring ook met Suzanne. Bij haar volgden Bob en ik tijdens mijn eerste zwangerschap een cursus HypnoBirthing. Via een spraakbericht deelde ik met haar hoe mijn mindset, het vertrouwen in mijn lijf en het bewust ontspannen mij hielp het vruchtje ‘geboren’ te laten worden. Dingen die ik o.a. had geleerd van Suzanne. Natuurlijk was de lichamelijke intensiteit tijdens de miskraam niet te vergelijken met die van Kiki’s geboorte. Maar de principes waren exact hetzelfde! Voelen, volgen, ademen, vertrouwen hebben en ontspannen. Ik voelde me zo dankbaar dat ik dit nu weer kon toepassen. En dat ik zelfs zoiets verdrietigs als een miskraam toch in een soort vrede kon ervaren. Dit wilde ik delen. Wat me bijna tegenhield was mijn twijfel. De twijfel of ze hier wel op zat te wachten. Al die details! Gelukkig deed ik het toch…

Mijn bericht wakkerde namelijk bij Suzanne weer een vuurtje aan. Het vuur om haar bedrijf MAMASUUZ weer te laten groeien. Om nog meer ouders kennis te laten maken met HypnoBirthing. Om nog meer ouders te inspireren hun kind in ontspanning geboren te laten worden. Vanaf dit moment ontstond veel frequenter contact tussen ons. En vandaag zaten we dus samen te brainstormen en plannen te maken voor de toekomst. We inspireren elkaar momenteel dagelijks, supporten elkaar wanneer we even low zitten en dagen elkaar uit out of the box te denken. Hierdoor groeit PSY.MOON en dus het aantal moeders wat vaker even stil staat bij zichzelf. Hierdoor groeit MAMASUUZ en dus het aantal ouders wat in ontspanning een kind op de wereld zet. Om nog maar te zwijgen over de positieve gevolgen voor de kinderen van deze ontspannen ouders… HOE MOOI!

Enkel door het volgen van mijn gevoel dat bericht destijds te versturen. En wauw… Mijn miskraam heeft hiermee ook weer extra betekenis gekregen!

Lieve vrouw, follow that inner voice! Een goed gevoel volgen leidt tot een prachtig rimpeleffect. You just don’t always know it.

 

cropped-schermafbeelding-2018-10-17-om-12-09-30.png

Een goed gevoel volgen leidt altijd tot een prachtig rimpeleffect. You just don’t always know it.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.