Schermafbeelding 2018-11-07 om 21.02.40

Wil jij leren hoe je als moeder je energie hoger houdt i.p.v. het gevoel leeggelopen te zijn? Hoe je meer naar je gevoel, die oer-intuïtie, kunt luisteren? Hoe je wat zachter voor jezelf kunt zijn? Wil je dat voorbeeld voor je kind(eren) zijn? En: ben je bereid om dieper naar binnen te kijken en vind je het nu tijd om echt te investeren in jezelf? WELKOM! Je bent precies op de juiste plek! PSY.MOON biedt workshops & 1op1 trajecten waarin deze onderwerpen aan bod komen!

And soon… more to come!

Meld je aan voor komende workshop:

#SELFCARESATURDAY

Zaterdag 22 december 2018 

Mijn beeld bij 22 december!

WHAT YOU GET…

 • Ontvangst met (echt lekkere!) koffie & thee en iets lekkers. Tussendoor een gezonde lunch. Een borrel ter afsluiting! All by B.O.B.!
 • Je ontmoet 10 vrouwen met dezelfde behoefte als jij. Hoe fijn is dat?
 • Rust & Stilte. Meditatie…. Even voelen wat je echt nodig hebt!
 • Op je eigen moodboard breng je in beeld hoe jij je wíl voelen. Als moeder. Als vrouw.
 • Je maakt je eigen plan: Wat is nodig om je zo te kunnen voelen? Hoe maak je het leuk voor jezelf? (In plaats van: hoe houd je het vol?)
 • Goodiebag met mijn favorite GOODS!

WHAT YOU GIVE …

 • Aan de groep: Jouw unieke aanwezigheid. Jouw bijdrage inspireert weer andere moeders.
 • Aan PSY.MOON: 111,- EURO. En als je voor 1 december boekt: Slechts 99,- EURO.
 • Aan jezelf: frisse, nieuwe energie! Ik zeg: het fijnste kerstcadeau wat je jezelf kunt geven!

WHAT YOU WANT TO KNOW…

 • Datum en tijd: Zaterdag 22 december. Van 11:11 tot 15:15
 • Adres: De ZIJP 29, 4133 GP in Vianen.
 • Aanmelden? (Ja, natuurlijk!) Dat kan via een mail naar info@psymoon.com of stuur mij een berichtje op 06- 13 38 49 95. Bellen mag ook :).
 • LET OP: vol is vol! Aanmeldingen gaan op volgorde van betaling. Dus: niet twijfelen, gewoon doen!

#SELFCARE SESSIONS

Werk je liever individueel? Dan zijn de #selfcare sessions in het 1op1 traject iets voor jou! De sessies worden aangeboden in een startpakket van 5 gesprekken (444,- EURO). Als je het prettig vind gewoon bij jou thuis! Een eerste (telefonische) kennismaking is altijd gratis en vrijblijvend. Na 5 sessies kijken we samen waar je dan staat en waar dan jouw behoeftes liggen.

Kenmerkend voor de sessies is een sfeer van warmte en veiligheid. Ik krijg vaak terug dat vrouwen zich veilig voelen in mijn aanwezigheid. Ze durven te openen en diepe kwetsbaarheden bloot te leggen. Dit komt omdat ik mijzelf ook kwetsbaar opstel. Ik ben psycholoog, maar ook gewoon mens en moeder! Wanneer we met een open, liefdevolle blik naar problemen en/of pijn kijken dan staan we toe dat het er mag zijn. En wat er mag zijn, verdwijnt vaak. Vanaf die plek kun je oude patronen gaan vervangen voor meer helpende. Jij geeft aan wat je wilt bereiken en waar je het over wilt hebben. Samen brengen we jouw patronen in kaart, zoeken we de stilte op en bespreken we helpende oefeningen.

Omdat ik geen contracten heb met zorgverzekeraars, wordt de hulp die ik bied niet vergoed. Het voordeel is dat er ook geen sprake is van verplichte dossiervoering. Als je op mijn site beland bent, heb je hoogstwaarschijnlijk behoefte aan verdieping in jezelf. Weet dat je het meer dan waard bent om in jezelf te investeren!

Neem bij vragen of interesse vrijblijvend contact met me op.


(Online) Trainingen en #SELFCARE SEASON 

In ontwikkeling! Keep you posted!