Schermafbeelding 2018-11-07 om 21.02.40

Wil jij leren hoe je als moeder je energie hoger houdt i.p.v. het gevoel leeggelopen te zijn? Hoe je meer naar je gevoel, die oer-intuïtie, kunt luisteren? Hoe je met intense emoties kunt omgaan? Hoe je wat zachter voor jezelf kunt zijn? Wil je dat voorbeeld voor je kind(eren) zijn? En: ben je bereid om dieper naar binnen te kijken en vind je het nu tijd om echt te investeren in jezelf? WELKOM! Je bent precies op de juiste plek! PSY.MOON biedt workshops & 1op1 trajecten waarin deze onderwerpen aan bod komen!

Motherhood Lifestyle Sessions

In samenwerking met Dimitra Premseler van Healthy Feelings (Gewichtsconsulente en VrouwenCoach) organiseert PSY.MOON de Motherhood Lifestyle Sessions. Zie flyer hieronder en volg motherhood.lifestyle.sessions op Instagram voor informatie, updates en inspiratie. Wil je je nu al aanmelden of meer informatie? Stuur mij dan een mail op info@psymoon.com

1 op 1 Empowering You Traject

Als Psycholoog en Newborn Mom Coach help ik jou bij het (her)vinden van balans op gebied van energie en omgaan met intense emoties. Twee begrippen die onlosmakelijk verbonden zijn aan zwanger zijn en moeder worden. Dit alles doe ik gewoon bij jou thuis op de bank, of als het nodig is: aan je kraambed. Wil je hier meer informatie over? Bel of app me gerust op 06-13384995 of stuur een mail naar info@psymoon.com.

Tarieven

1op1 trajecten

Mijn losse uurtarief is € 99,-. Dit tarief ligt echter lager wanneer je een traject afneemt. Omdat ik mij heel goed realiseer dat de duur van een traject sterk afhangt van je persoonlijke situatie (en ik heel graag op maat werk!) beschrijf ik hier bewust geen vaste trajecten met daaraan gekoppelde tarieven. Tijdens een geheel vrijblijvende en kosteloze kennismaking zetten we samen jouw behoeften op een rij en zal ik helder in kaart brengen wat de kosten daarvan zullen zijn.

Vergoeding? De diensten van PSY.MOON worden niet vergoed vanuit je zorgverzekering. Wel komt het vaak voor dat een werkgever het wil vergoeden vanuit het vitaliteitbudget. Ik denk hierin graag met je mee