Grenzen aangeven is vaak niet waar de schoen wringt…

De afgelopen dagen sprak ik een aantal vrouwen over de struggle die wordt ervaren in het aangeven van grenzen en uitspreken van eigen behoeften. Het idee dat we anderen tekort doen, ons schuldig voelen (en trek nog maar een blik niet-helpende overtuigingen open) wanneer we voor onszelf kiezen staan in de weg. Maar ALS we… Lees verder Grenzen aangeven is vaak niet waar de schoen wringt…

De moederlijn. Wat geef je door?

Why?? Geregeld stel ik mezelf de vraag: waarom doe ik wat ik doe? Beter bekend als de gerenommeerde BIG WHY. Waarom help ik (aanstaande) moeders emotioneel sterker worden? Waarom wil ik zo graag rust en vertrouwen creëren bij deze groep vrouwen? Waarom fascineert het me zo als vrouwen moeite hebben met bijvoorbeeld zwanger raken, moeten… Lees verder De moederlijn. Wat geef je door?

De kracht van weten wat je wilt. Juist als (aanstaande) moeder.

De kracht van weten wat je wilt. Als het op huis-tuin-en-keuken knopen doorhakken aankomt moet ik eerlijk toegeven dat de credits hiervoor grotendeels naar mijn vriend gaan. Ik geloof dat de kleurstalen voor de muurverf in de woonkamer nu al zo’n 4 maanden op de keukentafel liggen… En zo kan ik je nog wel twintig… Lees verder De kracht van weten wat je wilt. Juist als (aanstaande) moeder.