Ervaringen

Traumaherstelgesprek

“Lieve Simone, dank voor de nieuwe inzichten en de rust waarmee ik nu terug kan kijken op mijn bevalling.”

“Ik heb Simone ervaren als een open en warme vrouw. Haar aanwezigheid voelde als een support die me aanmoedigde steeds een stapje dieper te gaan. Hierdoor heb ik het herstelgesprek ervaren als een bijzondere reis die tot een nieuwe ruimte in mezelf leidde. Het gesprek werkte nog een tijdje na in het dagelijkse leven waardoor het proces gaande bleef en het effect kon groeien.”

“Ik heb het als enorm waardevol ervaren. Ik heb mijn verhaal al heel vaak gedeeld maar nog nooit eerder merkte ik dat er echt iets veranderde. Het is lastig te omschrijven wat precies, maar zowel op emotioneel als fysiek vlak voelde ik een shift. Zo waardevol!”

“Ik heb het herstelgesprek als super waardevol ervaren. Ik voelde me bij Simone heel erg op mijn gemak waardoor ik me moeiteloos kon open stellen. Dit heeft zeker bijgedragen in het effect van de behandeling. Ik vond het een zeer fijne benadering om het trauma te verwerken. Juist niet herbeleven, maar een nieuw verhaal schetsen. Het voel voor mij nu alsof ik een nieuwe herinnering heb gecreëerd. Alsof er twee herinneringen naast elkaar leven. Zodra de eerste herinnering opkomt, zie ik daarnaast ook mijn nieuwe verhaal en kan ik bewust kiezen voor het fijne gevoel in plaats van de pijn. Tegelijkertijd is die oude pijn ook afgezwakt. Ik omarm de geboorte van mijn zoon nu en kies er steeds weer voor om te kiezen voor de nieuwe herinnering van mijn moederbrein. Eentje waarin alleen liefde en respect voelbaar is. Het is bijzonder hoe snel zo’n oud gevoel plaats kon maken voor iets nieuws, iets mooiers. Er is nu meer begrip en innerlijke rust rondom de bevalling. Ik ben Simone hiervoor enorm dankbaar.”

“Het voelde zo bevrijdend. Alleen al de stap om de afspraak te maken, gaf al ruimte. Na de sessie trok de donkere deken weg en kwam er ruimte voor dromen over en geloven in hoe het ook kan zijn.”

Trauma recovery (english review)

“After I became a mother, it was like a wall fell away and I saw everything around me clearer. At the same time, it made me feel vulnerable, as like my protection shield fell of. Simone helped me repairing the shield without putting the wall back up. This made me able to still embrace my gained awareness and feel protected at the same time.”

“The effects of the trauma recovery have been far beyond my expectations. It has healed and opened up many deeper layers that needed work. Simone is very spiritual and can help understand all those different levels of our consciousness. I loved her calm, soothing approach and her open expression. I am very grateful for her guidance and I am happy she came on my path. I have grown as a mother and as a person.”

[online session] “I didn’t know what to expect from the online birth trauma recovery session. Simone made me feel comfortable right away and even from this distance she tuned into me easily. She guided me to visualise my perfect birth and rewire my mother brain. Afterwards I felt like I had created a new memory, a new birthstory, which exists next to my old one. I now can choose which story that I would like to refer to because they both feel so real. I loved the aftercare, Simone doesn’t let you fly, she really takes care afterwards by checking in regularly.”

“Today we re-wrote the birth story. And I feel like I added a new memory. It really feels like it’s been something that really happened. The true, real birth got more to the background of my memory and it feels like a new bright memory took it’s place. I can totally recommend a session with Simone. We worked on visualizing the perfect birth of my son to overcome the challenges that I faced at the time. It were those challenges that made me become a mothercoach myself. But that doesn’t mean I didn’t have some healing to do myself. Thank you Simone.”

Online selfcaresessies

“Tijdens de sessie(s) kan ik echt even landen in mijn lijf en met name bij mijn gevoel komen. Er is een fijne sfeer en ik krijg altijd mooie inzichten.”

“Bij elke selfcaresessie kom ik helemaal tot mezelf, mijn gevoel en zie ik tijdens en daarna zoveel helderder.”

“Ondanks dat het online was, voelde het alsof we gewoon bij elkaar waren. Je gaf voldoende tijd en rust om ons te laten antwoorden en je luisterde en reageerde ook op iedereen. Fijn ook dat je de antwoorden van anderen in de chat voorlas, zo ontstond er een fijne connectie.”

“Ik vond de sessie weer heel erg fijn. Hoewel ik persoonlijk van de live sessies en ontmoetingen ben, vond ik het verbazingwekkend goed werken hoe we toch met alle vrouwen in contact waren.”

“Ik vind het knap hoe jij van iedereen heel goed de punten eruit kunt pakken van wat wij zeggen of typen in de chat. En dat je dat zo snel terugkoppelt in wat je zegt, plús dat je de punten dan ook nog eens zo goed met elkaar verbindt. Heel fijn dat je echt leest en luistert naar wat er gezegd wordt. Ik heb vaker webinars van coaches meegemaakt, maar dan merk je wel echt het verschil dat jij psycholoog ben en die kennis meeneemt. Je bent echt goed in wat je doet en de passie is voelbaar, supermooi.”

Live selfcaresessies

“Vanochtend een hele mooie selfcaresessie van Simone mogen bijwonen. Mooi hoe er elke keer mensen en thema’s op je pad komen op het juiste moment. Dankjewel Simone voor deze selfcare met een heerlijk ontbijt en SOEB ‘toe’ als cadeau.”

“Ben zo dankbaar dat ik door de veilige sfeer, fijne vrouwen en oefeningen de opgekropte emoties ruimte kon geven. Vind het ook zo bijzonder dat het zo diep ging. Nog nooit eerder zoiets intens ervaren… Dankjewel.”

“Bedankt voor vandaag, het was een hele bijzondere dag! Ben er nog stil van en van onder de indruk.”

“Ik vond het een heerlijke middag. Veel bewustwording en intens genoten. Enorm goed gedaan en enorm bedankt!”

“Dankjewel lieve Simoon, ik voel me altijd opgeruimd als we gekletst hebben.”

“Wauw, wat vanmorgen allemaal niet teweeg heeft gebracht. Zomaar uit het niets (maar dat is het natuurlijk niet 😉) kreeg ik heerlijke knuffels en kusjes van mijn dochter en ze zei: ‘mama, ik vind je lief’. Ik merk dat de emoties inderdaad heel erg aanwezig zijn nu en ik laat het lekker gaan. Het voel goed, alsof ik er eindelijk aan mag toegeven. Ik ben zo dankbaar voor dit proces! Jij doet dingen, die zijn gewoon zó bijzonder.”

“Dank voor de fijne dag, nieuwe inzichten (of eigenlijk bestaande, maar daar weer bewust van zijn) en de gezelligheid. Je hebt een omgeving/sfeer gecreëerd waar een ieder zich veilig voelde en zich open durfde te stellen. Daarnaast ook lekker naar m’n gevoel geluisterd en genoten van de goede koffie en lekker eten.”

1-op-1 sessies/coaching

“Gisteren een traject afgesloten met Simone. Ik kan niet beschrijven wat zij voor mij heeft betekend de afgelopen maanden. Wat ben ik blij dat ik heb geïnvesteerd in mijzelf! Wil je meer vertrouwen en meer voel wat je nodig hebt en vanuit daar handelen? Wil je meer in connectie zijn met jezelf, wil je meer in verbinding zijn met jezelf en degene die je het meest liefhebt? Dan zou ik zeker investeren in een traject met Simone. Zij begeleidt vrouwen met een kinderwens, vrouwen die net moeder zijn, vrouwen die een kindje hebben verloren en ook vrouwen die een traumatische bevalling hebben meegemaakt.”

Wat coaching bij Simone je op kan leveren?

“Te gáán en hierdoor meer in verbinding staan met mijn kids en omgeving.”

“Dat het oke is om weer van mijzelf te houden door in verbinding met mezelf te staan.”

“Het mooiste wat ik eruit meenam is dat het okee is om gevoelens toe te laten, om ze vriendelijk te ontvangen en er niet tegen te vechten.”

“Terugkomen bij mijn gevoel. Nieuwe inzichten krijgen in mezelf.”

“Dat ik anders ga kijken naar dingen, met een open frisse blik.”

“Ik krijg echt kracht van jouw woorden en ben je nog steeds ontzettend dankbaar dat ik jou bij BBB ben tegengekomen. Elke dag neem ik tips van je mee, het blijft een proces maar ik kan weer geluk voelen en dankbaar zijn voor hoe het is zoals het is.”

“Weer aan het schrijven gegaan. Zoals je zei, gewoon even alles los schrijven omdat ik me onrustig voelde. Nog steeds zó dankbaar voor ons gesprek vorige week!”

PODCASTS

“Ik was heel nieuwsgierig naar je podcasts, maar durfde niet zo goed te gaan luisteren in verband met de focus op moederschap en de confronterende gevoelens. Maar vanavond won de nieuwsgierigheid. Wat zijn het leuke en zinnige podcasts! Helemaal jij, heel inspirerend. Je laat je kwetsbaarheid zien, maar ook hoe je met dingen omgaat en er iets positiefs van maakt. Prachtig. Ik vond ze niet allemaal makkelijk om te luisteren, maar een aantal heb ik helemaal geluisterd, over vertrouwen, gevoel en faalangst. ‘Angst gaat pas weg als je vertrouwen hebt’, is zo treffend voor waar ik nu sta. Het was fijn om te luisteren en ik vind het mooi om te zien wat je allemaal doet en hoeveel energie het je geeft. En kost soms, maar ook daarin laat je eerlijk zien hoe je ermee omgaat. Mooi en dankjewel!” 

“Tijdens het strijken zojuist je laatste twee podcasts geluisterd. Het is zo leuk om over jou te horen de kwetsbaarheden die je deelt en die ook herkenbaar zijn. Werd er zelfs een beetje emotioneel van, vooral van het gesprek met je vriend. Prachtig als je zo kunt communiceren met je liefde.”

“Ik vind je mega inspirerend en een fijne energie hebben. Dankjewel mooie vrouw.”

“Ik vind jouw stem zó fijn, dankjewel Simoon, hier kan ik iets mee!”

Algemeen

“Je bent goed in wat je doet! En ik zie dat je écht mensen wilt helpen. Dat is een heel mooi iets. Dat zit in je of niet… Blijf wel ook aan jezelf denken en laat je werk niet ten koste gaan van jezelf. Want alleen dan kan je ook anderen goed helpen.” 

“Ik mag dan geen zwangere vrouw zijn (ik ben een man 😉) maar je bent goed bezig. Je schrijft mooie stukken en in veel dingen herken ik mezelf wel. Je was altijd al en bent nog steeds een bijzonder mens!”

“Jouw karakter en ziel is heel bijzonder en puur. Ik kan het niet eens goed omschrijven, maar de connectie voel ik vroeger al als ik er zo aan terugdenk. Ik weet héél zeker dat dit is wat jij goed kan en heel goed in gaat zijn!”

“Altijd fijn om even met Simone in te checken, gewoon even kletsen hoe het gaat en hoe je je voelt. Vaak doen we tijdens de sessie een meditatie, heel fijn.”