Hersteltraject

 

 

 

To start with: je bent hier niet voor niets. Je voelt dat er iets mag veranderen. Maar hoe?

hersteltraject

Een geboortetrauma kent vele varianten en de impact is groot. De belangrijkste factor bij het vaststellen ervan is jouw beleving. Heb jij het gevoel dat je last hebt van wat er tijdens jouw bevalling (of de periode daar omheen) is gebeurd? Of heb je het gevoel dat er een verband bestaat met je eigen geboorte als baby? Het gevoel dat je de verbinding met jezelf (deels) kwijt bent? Het hersteltraject brengt rust in je systeem, zodat jij je weer energieker, rustiger en in vertrouwen kunt voelen.

“Ik heb Simone ervaren als een open en warme vrouw. Haar aanwezigheid voelde als een support die me aanmoedigde steeds een stapje dieper te gaan. Hierdoor heb ik het herstelgesprek ervaren als een bijzondere reis die tot een nieuwe ruimte in mezelf leidde. Het gesprek werkte nog een tijdje na in het dagelijkse leven waardoor het proces gaande bleef en het effect kon groeien.”

Wat houdt een hersteltraject in?

Een geboortetrauma is kort samengevat een blokkade tussen je werk- en emotionele brein. Als moeder functioneer je biologisch gezien volledig vanuit je emotionele/intuïtieve brein. Iedere verstoring tijdens (of voor of na) je bevalling, spreekt je werkbrein aan en veroorzaakt een blokkade in de natuurlijke processen, wat grote (mentale) gezondheidsproblemen tot gevolg kan hebben. 

Het herstelgesprek is een wetenschappelijk bewezen effectieve methode om te herstellen van een geboortetrauma (lees hier een uitgebreide beschrijving). Tijdens het gesprek wordt je door middel van verbeelding in verbinding gebracht met je emotionele brein en innerlijke kracht. Het is een omgevingstherapie waarbij je stresssysteem tot rust kan komen, wat alle organen en systemen positief beïnvloedt. Hiermee worden je natuurlijk capaciteiten tot herstel weer aangesproken en kan er weer balans komen in je (gevoels)leven.

Praktisch houdt het in:

Tarief hersteltraject:  € 350,-  (btw vrij). Herstel van een geboortetrauma leidt naar diepere lagen in jezelf die voelbaar worden, soms blijkt meer nodig voor volledig herstel en/of voorbereiding op een eventuele volgende zwangerschap/bevalling. Hierin kan ik je verder begeleiden als je wilt. Op maat kijken we samen wat nodig is en welk tarief daarbij past. Volg je een ZOBEVALIK Coachtraject bij mij en blijkt een Herstelgesprek nodig, dan betaal je € 200,- voor deze sessie.