cropped-dsc00321-215.jpeg

Hi! Mijn naam is Simone Scherpenzeel. Moeder van Kiki (2018) en Aron (2019) en bonuszoon Sem (2010), 31 jaar oud, inmiddels verloofd met Bob, en woonachtig in ons fijne, burgerlijke nieuwbouwhuis in Vianen. Wanneer ik mezelf als persoon zou moeten omschrijven komt pretty sensitive! als eerst in me op. Gevoelig voor emoties en behoeften van anderen, gevoelig voor sfeer (yes, altijd de kaarsjes aan en iedereen willen verbinden), en bewust van mijn eigen innerlijke gevoelswereld, inclusief non-stop bijbehorende gedachten en overtuigingen (waar ik gelukkig niet altijd meer naar luister!). Voorgaande vind ik bovendien ook zeer fascinerend. De reden dat ik in 2011, na het afronden van de PABO, Psychologie ben gaan studeren! In 2014 studeerde ik Cum Laude af met een master in Ontwikkelingspsychologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Waarmee we meteen aanbelanden bij mijn professionele omschrijving: Psycholoog. Na mijn afstuderen ben ik een aantal jaar werkzaam geweest in de derdelijns GGZ, waarbij ik werkte in gezinnen met complexe gezinsproblematiek. Als Psycholoog hielp ik ouders dieper naar binnen kijken, om vanuit daar hun gedrag en gezinssituatie te verbeteren. Bijna altijd waren dieperliggende patronen van onzekerheid en angst de oorzaak van de huidige situatie. Hoe interessant en mooi dit werk ook was, tijdens en na mijn zwangerschap veranderde er een verlangen in mij…

Het moederschap heeft mij zoveel meer bewust gemaakt van wie ik ben en wat ik wil. Ik ontdekte dat vrijheid voor mij een hele belangrijke kernwaarde is. Zelfstandig ondernemer zijn betekent voor mij ultieme vrijheid! Een aantal jaar geleden startte ik mijn PSY.MOON insta-account met als intentie: delen! Het bundelen van mijn professionele kennis & persoonlijke inzichten en daarmee anderen inspireren. PSYcholoog, siMOON… heb je ‘m ;-)? Inmiddels is dit uitgegroeid tot mijn bedrijf.

In mijn huidige rol als zelfstandig ondernemend psycholoog kan ik op een creatieve manier nadenken welk aanbod ik deze wereld in wil zetten. Met wie ik wil samenwerken, op welke tijden, in welke vorm, etcetera! Waar ik veel mee werk zijn (hoog)gevoelige, zelfbewuste vrouwen. Zwanger of moeders van jonge kinderen, die op zoek zijn naar meer balans. Die nu nog worstelen met intense emoties, vermoeidheid en moeite met loslaten. Die meer naar hun intuitie zouden willen luisteren. Ze zijn ervan overtuigd dat als ze eerst investeren in zichzelf, ze vervolgens ook veel beter voor anderen kunnen zorgen. Ze willen zich weer die powervrouw voelen! 

Weet dat als je hier bent beland: it’s now time for you mooie vrouw! Je bent het meer dan waard! Lees hier hoe ik je hierbij kan helpen.

Schermafbeelding 2018-11-06 om 15.07.31

 

Mijn allergrootste inspiratiebron!