Zo Beval Ik - Coachtraject

Weet jij dat jouw lichaam exact weet hoe het een kind moet baren? Net zoals het weet hoe het je kind kon laten groeien? Vaak weten we dit ergens wel, maar vinden we het lastig om hierop te vertrouwen. We worden door veel externe informatie bij onze intuïtie weggehaald. Echo’s, medische indicaties, controles, negatieve verhalen. Het spreekt niet je vertrouwen aan, maar je angst. Terwijl juist dat vertrouwen in je lichaam zo krachtig is.

‘Alles wat je nodig hebt, ligt klaar in je moederbrein.
Dit hoeft alleen maar ‘aangezet’ te worden om als programma te kunnen afdraaien tijdens de bevalling.’

In vertrouwen kunnen zijn, in contact met jezelf en je kind, heeft alles te maken met jouw levensverhaal. Weet jij hoe jouw moeder haar zwangerschap van jou heeft ervaren? Hoe de omstandigheden waren? Hoe is jouw geboorte geweest? En je oma? Wist je dat jij als eicel in de buik van je moeder al mee hebt gekregen hoe je oma zich destijds voelde? In wat voor gezin ben je opgegroeid? Wat zijn jouw emotionele krachten? En je uitdagingen? 

Het is een greep uit het doe-boek ‘IK BEVAL in Vertrouwen’, waarmee je tijdens deze coaching aan de slag gaat. Het boek wat de kracht van vrouwen aanspreekt. Jouw kracht. En dat van je moederlichaam in verandering. Het is een boek wat je zelf schrijft, het gaat namelijk over jouw verhaal. Over jou. Wat jij nodig hebt, hoe jij ervoor kunt zorgen dat jouw belangen behartigd worden, zodat jij en je kindje zich veilig en gezond kunnen voelen. Ook na de geboorte. Want een positieve geboorte ervaring is bekrachtigende, levenslange blauwdruk. Voor jullie allebei.

Jij schrijft jouw verhaal

Zoals het belangrijk is dat jij bepaalt wat goed is tijdens de geboorte van je kind, bepaal jij ook het tempo en de invulling van de coaching. Je gaat zelf met het boek aan de slag en bepaalt zelf of en wie je daarbij betrekt (bijv. je partner). Daar nodigt het boek je toe uit.
Het boek bestaat uit vier delen: 

Coaching naar behoefte

Het is de bedoeling dat het schrijven van jouw verhaal diepere lagen in jou aanraakt. Vaak vermijden we pijnlijke onderwerpen als we er alleen mee blijven worstelen, waardoor ze onopgelost blijven of zelfs erger worden. Dit heeft negatieve invloed op je gezondheid en is een risicofactor voor een traumatische geboorte ervaring.  Om deze reden wordt coaching bij het boek geadviseerd. De sessies helpen je om dieper te gaan en te helen. Je wordt emotioneel sterker, je vergroot je vertrouwen in je lichaam en voelt zekerheid om waar dan ook te bevallen.

Je kunt ervoor kiezen om na ieder deel van het boek een coachsessie te plannen, maar misschien voelt het voor jou anders. We kijken altijd wat bij jou past. 

Inbegrepen in het zobevalik coachtraject

levenslange investering in de gezondheid van jou en je baby

Voor een standaard* ZOBEVALIK traject betaal je € 999,- (in termijnen mogelijk).

*Wanneer je al bijna uitgerekend bent, stemmen we af qua aantal sessies en doe ik een prijsvoorstel op maat. 

Wanneer sprake blijkt van geboortetrauma vanuit eerdere ervaring, raad ik eerst het hersteltraject aan. Hiervoor reken ik een meerprijs van  € 299,-  (ipv  499,-).

Andersom geldt: Indien je al een hersteltraject hebt gevolgd, betaal je € 799,- voor het ZOBEVALIK Traject ipv € 999,-

Individuele trajecten zijn btw-vrij. Betaling in termijnen mogelijk

Wanneer starten?

Als je nu zwanger bent, of wilt worden, raad ik je aan om zsm te starten. 

Wil je weten of het iets voor jou is? Bel of app me gerust op 06-13384995