“Het kwam voor mij op precies het juiste moment. Ik had een prikkel nodig, een uitnodiging, om weer contact te gaan maken met mijn lijf en met mijn interne kompas. En dat heeft het zeker gedaan. Ik heb durven kijken naar mijn eigen ongelukkige gevoel. Ik heb het kunnen voelen en erkennen. En dit was het begin van een bewuster leven. Terugkijkend naar het afgelopen jaar heb ik niet goed voor mijzelf gezorgd. Met de find your voice ben ik mijzelf weer gaan zien en liever geworden naar mijzelf toe.”

– Marcia

Online Programma

Find Your Voice

Het programma wat lijkt te gaan over je uitspreken (en dit uiteindelijk ook makkelijker maakt), maar vooral gaat over het kunnen en durven horen van je innerlijke stem. 

Aandacht voor jezelf. Je lichaam. Je intuïtie. Om zo keuzes te gaan (durven) maken die in lijn liggen met wat goed is voor jou! Zelfs misschien wel hele spannende. Zie het als een reis naar binnen, waarbij je onderweg zult opmerken waar je jezelf nog tegenhoudt. Welke ongeuite emoties je in je lichaam draagt, waardoor je steeds in hetzelfde cirkeltje blijft lopen en voelt: hoe doorbreek ik dit?

What to expect?

7 weken lang ontvang je iedere week een video waarin kort het thema van de week wordt uitgelegd en je wordt meegenomen je lichaam in adhv meditatie & visualisatie. #feel #deal #heal 

Wekelijks ontvang je een mail met inspiratie, tips en vrijblijvende opdrachten (het blijft je eigen reis) om het thema van de week ook in de praktijk te kunnen integreren. #feel #deal #heal in de praktijk dus. 

Iedere week heb je een moment voor jezelf in het vooruitzicht. Want dat is wat het van je vraagt: commitment. Durf jij die ruimte te pakken voor jezelf? De stilte te creëren en naar binnen te keren? Terwijl er op de achtergrond kinderen, werk, een partner, een huishouden of andere verantwoordelijkheden op je wachten? 

Met deze reis zeg je enorm JA tegen jezelf!

Ervaringen

Reacties op de live-pilot van FIND YOUR VOICE

“Ik heb mijzelf en mijn stem gevonden bij find your voice. Ik vond het magisch. Elke week een moment voor mezelf, inchecken bij mezelf en bewust bezig zijn met mezelf. De meditaties gingen heel diep, zowel in ontspanning als in innerlijk werk. Simone begeleidde dit op een hele persoonlijke intuïtieve manier. Ze zei altijd precies de juiste dingen die bij mij binnen kwamen. De thema’s sloten goed aan bij mezelf en kon er echt mee aan de slag gaan. Ik vind het echt een aanrader.” – Debbie 

 

 

“Allereerst dank voor de fijne 7 weken. De donderdagavonden werden voor mij echt een cadeautje, waarin me-time, rust en innerlijke verdieping centraal stond. Ik keek er elke donderdag naar uit. De thema’s vond ik interessant, de opbouw hiervan ook. Dat zat goed en prettig in elkaar. In de eerste sessies heb je wat meer informatie gegeven over de chakra’s. Later heb je dat wat meer losgelaten. Ik ben er niet zo bekend mee, dus ik vond die korte uitleg wel fijn. Verder de meditaties. Wat een geschenk. Echt zo fijn. Zo puur, zo pakkend. Ik heb daar echt van genoten.” – Carina.

 

“Ik wil je dus graag bedanken voor dat wat jij en het programma voor mij waren de afgelopen maanden. Langs de zijlijn, een zachte reminder. Voel het allemaal. Laat het er zijn, de pijn, het verdriet, de dankbaarheid en de liefde.”

 

Tsjonge wat heb ik een betekenisvolle en transformerende reis ervaren in de 7-weekse. 
Lieve Simone, wat ervaar ik jou als een mooi mens. Van buiten en vanbinnen. Jouw stem is fijn zowel in gesprek als in meditatie.”

 

 Wat een cadeautje waren deze avonden voor mij. Ik vond de kracht en mijn stem om te zeggen en te vragen… die paar uur zijn van mij! Mijn partner werkt elke avond, dus dat betekent dat ik altijd met mijn dochters ben… die vol vuur zitten en niet willen slapen. Hen proberen op bed te leggen was geen optie, dus vroeg ik mijn schoonmoeder. Het huis voor mij alleen .Wat een fijn ritueel was het klaarzetten van alles (in mijn geval: wierook, stenen, kaarten, wat fijn was voor mij!) En dan luisteren en schrijven, geïnspireerd raken door je woorden en inzicht krijgen. De meest fijne en diepe meditaties met prachtige visualisaties die ik kreeg.  Antwoorden, gevoelens. Heel erg mooi en dierbaar. Schrijven schrijven, schrijven en voelen. Het mag er zijn. Mij verbonden voelen ondanks een scherm . Maar daardoor toch in mijn eigen ruimte, met mijn energie . 
Alles aan dit is / was fijn! Dank je wel lieve Simone voor dit alles . Voor het voelen, het dealen ,het Helen en het opstaan voor mijzelf. Ik ben er ook ! Ikzelf ben de basis .. en dat heb ik zo duidelijk gevoeld 🥰” – Jenna

Gun jezelf écht contact met jezelf.
Keuzes maken die bij jou passen?

Voor jou zal deze 7-weekse precies brengen wat het mag brengen. Waar de één vooral veel diepgang  in de meditaties kan opmerken, doet de ander juist veel inzichten op in de dagelijkse praktijk. All is good! Jouw commitment is key. Hoe stap je erin? 

Durf je erin te stappen? Durf je jouw stem te gaan (laten) horen?