Schermafbeelding 2018-11-06 om 14.40.11

cropped-2018-01-18-blik-en-bloos-fotografie-fotoshoot-simone-0171.jpg

 

#selfcare #mindfulliving #volgjehart #happy   

Klinkt fijn toch? Nou, dan ben je er! Of toch niet?

Het klinkt op papier (Social Media) zo #makkelijk. Toch kom ik in mijn dagelijkse praktijk nog veel vrouwen en moeders tegen voor wie dit vooral nog een grote wens is. Een verlangen naar meer innerlijke rust, een minder hoog eisenpakket aan zichzelf, grenzen beter kunnen aangeven, sterker willen voelen wat ze echt willen, meer tijd voor zichzelf!

Ik vind dit prachtige wensen. En ik weet gelukkig dat je ze waar kunt maken! Maar ik weet ook dat het vaak niet zo 1-2-3 lukt. Diepe (onbewuste) overtuigingen liggen vaak nog in de weg en het daadwerkelijk leven naar bovenstaande #’s vergt oefening. Het vraagt je om diepe gevoelens de ruimte te geven. Het vraagt je dieper naar binnen te gaan en in een spiegel durven kijken. Niet om jezelf te veroordelen, maar om echt inzicht te krijgen in wat jouw overtuigingen je vertellen.

Waarom is het zo lastig lief te zijn voor jezelf? Waarom die torenhoge verwachtingen?

Ik ken deze gevoelens en overtuigingen als geen ander. En hoewel ik zelf nog iedere dag leer, weet ik inmiddels dat dit is waar ik goed in ben en waar ik gelukkig van word: anderen helpen bij hun inner journey! Het is echt mijn missie om mijn psychologische kennis, mijn persoonlijke inzichten en mijn gevoeligheid te bundelen om jou verder te helpen als je deze behoefte voelt. Oh, wat voelt het goed om iedere dag te doen wat ik het liefste doe. Te werken vanuit mijn hart! That’s Freedom!

Ik gun jou die vrijheid ook. Om te voelen wie je werkelijk bent, te doen wat je werkelijk wilt en te leven naar je volste potentieel. It all starts with more #selfcare… En daar kan ik je bij helpen!

Zie PSY.MOON aanbod voor meer info of neem vrijblijvend contact op! Bel of app me (doe wat goed voelt!) op 06 – 13384995. Of stuur een mail naar info@psymoon.com.